Waarom zou u voor De Woningaankoopspecialist kiezen?

“Er is al een makelaar bij betrokken. Waarom een tweede?”

“Waarom extra geld uitgeven? Zelf kopen is geld besparen!”

“Ik onderhandel zelf regelmatig in mijn werk; geen hulp nodig.”

Herkenbaar?

Ongetwijfeld

Echter, voor u beslist, overweegt u nog het volgende

Emotie's kosten geld!

Als het goed is, heeft u al snel een emotionele band met het huis van uw keuze. Dit verzwakt helaas uw positie, zowel bij onderhandeling als bij kritisch onderzoek van het huis. De Woningaankoopspecialist heeft die emotie niet en blijft in uw belang altijd zakelijk en oplettend.

Wie dient uw belang?

Een verkopend makelaar wil het huis vérkopen en zal u vooral de zonnige kanten van het huis laten zien. U dient de schaduwkanten zelf te benoemen, vooral niets over het hoofd te zien en de gevolgen voor uw woongenot of portemonnee juist in te schatten.

Kennis én ervaring?

Welke particuliere koper kent de weg op zowel bouwkundig-, juridisch-. planologisch- als taxatietechnisch gebied? En wie vertaalt makelaarstaal voor u in zin en onzin? Door onvoldoende specifieke kennis en ervaring met het aankoopproces laat u geld liggen. Ook neemt de kans op een dure verassing na de aankoop aanzienlijk toe. Zie informatie van Vereniging Eigen Huis.

Een €10.000 lagere koopsom bespaart u uiteindelijk wel € 20.000 !

Stel: De Woningaankoopspecialist onderhandelt een € 10.000 lagere koopsom dan u zelf zou doen.
Vraag: wat scheelt dat aan betaalde hypotheekrente (3.33%) aan het einde van de looptijd (30jr)?
Antwoord: die € 10.000 besparing heeft zich nog eens verdubbeld, dus samen € 20.000!

Berekening: € 10.000 (extra besparing) x 3,33% (rente) x 30 jaar = € 333 x 30 = € 9.990

In de hectiek rondom de aankoop komt deze ‘verdubbelaar’ van besparingen op de koopsom zelden in beeld omdat ‘je t verschil in kosten per maand toch niet merkt’. De conclusie is echter helder:

De Woningaankoopspecialist levert zijn resultaat letterlijk dubbel aan u terug. En dat telt!

 

Lees meer over waarom het verstandig is De Woningaankoopspecialist in te schakelen.

 

Meer overwegingen waarom het verstandig is ons in te zetten:

  • gebrek aan kennis en ervaring tijdens de onderhandeling leidt tot inefficiënt handelen op gevoel. U bereikt meer op basis van onze marktkennis en logische argumenten.
  • op het juiste moment het juiste argument inbrengen in de onderhandeling bespaart u veel geld; die match is echter niet veel particuliere woningkopers gegeven.
  • halverwege het aankoopproces invliegen van professionele hulp is zeker mogelijk en nuttig echter vaak zijn dan al bespaarmomenten onbewust en dus onbenut voorbij gekomen.
  • kortom: u bespaart met onze inzet altijd meer dan wij u kosten.
  • en daarom: laat ons de zorgen en geniet u vooral van het vooruitzicht van een nieuwe woning in de wetenschap dat wij onszelf ruimschoots terug verdienen.

 

 

 

Bij mij, Peter Paul van der Straaten, is uw aankooptraject in goede handen. Al sinds 1996 ‘in de huizen’, dat is 20 jaar kennis van en ervaring met woningen. Ik ben opgeleid in het nederlands recht (mr.), heb jarenlange, landelijke ervaring met WOZ-taxaties en ik ben als voormalig jurist ruimtelijke ordening goed bekend met alle factoren die uw toekomstig woongenot kunnen bedreigen. Afgelopen tien jaar heb ik, naast WOZ-taxaties, vele woningaankopen begeleid en de vakopleiding makelaardij afgerond via Stichting Vakopleiding Makelaardij (SVM-gecertificeerd).

Mijn missie: ontzorgen, t beste onderhandelingsresultaat en risico’s beperken!

mr. Peter Paul van der Straaten
+31 (6) 24 28 54 61
PP@dewoningaankoopspecialist.nl
Het Groene Hart en omliggende steden
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.
© 2022 De Woningaankoopspecialist
Design en development door Visualonline